Disclaimer en Copyright


Mars

Explorer la planète Mars

Explorer les lunes de Mars, Phobos et Deimos

Les missions martiennes

Contact, Info and Links

Disclaimer en Copyright

 Mars Disclaimer en Copyright


De gebruiker van deze webstek stemt in met de volgende gebruikstermen:

De inhoud van deze webstek wordt regelmatig bijgewerkt en nagekeken. Wij proberen te verzekeren dat alle informatie, die te verkijgen is op deze webstek correct is op het moment dat wij deze hebben opgenomen. Desondanks neemt de KSB (Koninklijke Sterrenwacht van België) geen verantwoordelijk op voor enige fouten, uitlatingen of misleidende verklaringen.

De KSB zal onder geen enkele omstandigheid de verantwoordelijk opnemen voor rechtstreekse of onrechtstreekse gevolgen, noch voor enige schade die kan optreden bij het gebruiken van informatie, die aangeboden wordt op deze webstek. De webstek bevat links naar andere www sites. Deze sites worden beheerd door onafhankelijke derde partijen en de KSB is niet verantwoordelijk voor hun beschikbaarheid of inhoud.

Alle informatie op deze webstek kan gratis geraadpleegd worden. De gebruiker mag onder geen enkele omstandigheid informatie, die aangeboden wordt op deze webstek, geheel of gedeeltelijk kopiëren of publiceren zonder een voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de KSB.


Valid XHTML 1.1